Thursday, 28 August 2014

MLL Aitolahden syksy

Syyskuu kolkuttelee jo ovella, kesälomat alkaa olla lusittu, ja on aika palata tositoimiin! Ensimmäistä kesää toiminnassa ollut pihatemppukoulu Aholan puistossa oli menestys ja aiotun kesäkuun sijaan toimikin koko kesän ajan! Hienoa ja kiitos kaikille temppuilijoille!

Yhdistyksemme hallitus kokoontui 19.8. ja saimme lyötyä lukkoon monta asiaa syksyn varalle. Nyt onkin aika kaivaa kalenterit esille ja ilmoittautua kerhoihimme, niitä löytyy sekä lapsille että aikuisille! (Lisätiedot nettisivuiltamme ja facebookista) Syksyn ensimmäinen tapahtuma - elämyspolku - on jo ihan pian, sunnuntaina 7.9. Atalassa Halimasjärven ympäristössä seikkailemme tällä kertaa piirrettyjen maailmassa, jossa kaikki on mahdollista... Suuntaa siis perheesi kanssa (ja ota naapuritkin mukaan) sunnuntaina aamupäivällä rastiradalle, josta löytyy erilaisia tehtäviä ja elämyksiä. Mukaan kannattaa varata muutama kolikko, sillä buffetin kahvi sekä pulla ja grillin makkarat varmasti maistuvat raikkaassa ulkoilmassa.
Syyskirppis on tietysti myös tulossa, ajankohtana lauantai 20.9. ja uutena paikkana Olkahisen koulu. Myyntipöytien varaus on jo alkanut - pidä kiirettä, jotta saat omasi suositulta kirppikseltämme. Kävijöiden toiveesta aikaistimme kirppiksen ajankohtaa, ja nyt onkin oiva aika päivittää lasten syys- ja talvivaatetus kohdalleen!

Yksi tärkeistä toiminnoistamme on perhekahvila Kämmenniemessä. Muuttuvien elämäntilanteiden myötä edelliset vetäjät siirtyivät päivätöihin, haussa onkin uudet vetäjät jotta kahvila aukeaisi tänäkin syksynä.  Kahvila odottelee juuri Sinua, joka olet innostunut toiminnastamme, olet kotona lasten kanssa tai sinulta muuten löytyy aikaa perjantai aamupäivisin. Haluat kenties uuden harrastuksen, jossa tapaa samanhenkisiä ihmisiä? Etsimme kahvilaan vetäjäparia, jotta vastuu yhdelle ei ole liian suuri. Hommaan saat perhekahvilavastaavan tuen, perehdytyksen sekä pienen kulukorvauksen. Valmis kävijäkunta perhekahvilallamme on, joten jos vähänkään tunsit innostusta asiaan - ota yhteyttä!

Muistattehan, että aina kun mieleesi tulee ideoita tai toiveita millaista toimintaa kaipaat tai haluat mukaan tekemään hyvää ja kivaa alueen lapsille ja perheille, ota yhteyttä!

- Johanna
VPJ, perhekahvilavastaava

No comments:

Post a Comment